Dr. Forgács Vince
Az Intézet igazgatója


Hazánkban a lombikbébi-kezelések bevezetésének egyik úttörője volt, munkáját meg-megújuló csapattal, lankadatlan energiával végzi. Tudományos munkáját az Orvostudomány kandidátusa címmel jutalmazták. Tagja a Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaság vezetőségének. Ezen felül számos magyar és külföldi tudományos társaság megbecsült tagja, szakértője. Az asszisztált reprodukció mellett a nőgyógyászati endoszkópos sebészet egyik legelismertebb hazai képviselője. Szakmai munkáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdte, majd a dél-pesti Jahn Ferenc Kórház Szülészeti és Nőgyógyászat Osztályának lett helyettes vezetője. 10 évig az osztály vezetőjeként dolgozott, melynek során a Főváros egyik neves szülészeti és nőgyógyászati osztályát hozta létre. 2002-től kórházi megbízatását feladva az asszisztált reprodukciós tevékenységet és az Intézet irányítását helyezte szakmai és tudományos munkája előterébe. 2014-ben Pesterzsébet díszpolgárává tüntették ki.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Sipos Miklós
Az Intézet igazgató-helyettese

Az egyetem elvégzése után a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozott egy évtizedet, itt szerzett szakorvosi képesítést és tudományos minősítést is egészségügyi management témakörben. 2002-től dolgozik az Intézetben az igazgató szakmai helyetteseként és a minőségbiztosítási rendszer vezetőjeként. Érdeklődési területe az asszisztált reprodukciós tevékenységen túl az ultrahangos diagnosztika és az endokrinológia Az Intézet informatikai és kontrolling rendszerének kidolgozója és gazdája.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Embryológusaink


Uhereczky Gabriella

1996-ban diplomázott az ELTE biológus szakán. 1996-tól 1998-ig az ELTE TTK Élettani Tanszékén, majd 1998-2006-ig a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetében dolgozott tudományos segédmunkatársként, majd PhD hallgatóként. 2006-tól dolgozik intézetünkben embriológusként, 2014 óta a laboratórium vezetője. 2010-ben nemzetközi embriológus-vizsgát tett (ESHRE Clinical Embriologist Exam). Érdeklődési területe az embriológiai micromanipuláció, valamint az embrióminősítés és osztályozás time-lapse monitor rendszerrel.
Asszisztensnőink

Asszisztenseink régóta dolgoznak az egészségügyben, feladatuk igen sokrétű, mely magában foglalja az előjegyzés és a dokumentáció vezetését, a vérminták vételét, a betegvizsgálatok és a beavatkozások során történő asszisztenciát és a nővéri teendőket egyaránt.


Bognár Istvánné (Ibolya)


Sáfrán Sándorné (Zsuzsa)

Forgács Intézet Asszisztált Reprodukciós Központ

Bejelentkezés: hétfőtől péntekig 10-13 óráig.

Cím/levélcím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.

Telefon/fax: 06/1-285-2091, 06/1-284-7602

E-mail:

Megközelíthető: Autóbusszal Kispest-Határ út felől a 123-as és a 66-os autóbusszal. Csepel-Szent Imre tér felől a 48-as autóbusszal. A Boráros tér felől a pesterzsébeti csarnokig a 23-as autóbusszal.